این مقاله به صورت جامع به بررسی تأثیر رطوبت بر عملکرد سردخانه میپردازد. موارد مهمی که در این متن برجسته شدهاند شامل: حفظ کیفیت محصولات، جلوگیری از رشد میکروارگانیسمها، تاثیر رطوبت بر بستهبندی و کاهش مصرف انرژی است. این مقاله همچنین به روشهای کنترل رطوبت مانند: استفاده از دستگاههای رطوبتسنجی و تهویه مناسب نیز اشاره میکند.
پارس انجماد نوین، در صنعت طراحی و ساخت سردخانه و اتاقهای سرد در ایران، با تکیه بر دانش و تجربه گروهی از متخصصین در زمینههای مهندسی مکانیک سیالات، صنایع، معماری، عمران، سازه و همچنین تکنسینهای خبره و کارآزموده، خدماتی نوآورانه و همسو با جدیدترین استانداردهای بینالمللی ارائه میدهد. ارائه راهحلهای جامع و اختصاصی که به بهینهسازی عملکرد و کاهش هزینههای عملیاتی مشتریان کمک کند هدف اولیه این گروه است.
پارس انجماد نوین، در صنعت طراحی و ساخت سردخانه و اتاقهای سرد در ایران، با تکیه بر دانش و تجربه گروهی از متخصصین در زمینههای مهندسی مکانیک سیالات، صنایع، معماری، عمران، سازه و همچنین تکنسینهای خبره و کارآزموده، خدماتی نوآورانه و همسو با جدیدترین استانداردهای بینالمللی ارائه میدهد. ارائه راهحلهای جامع و اختصاصی که به بهینهسازی عملکرد و کاهش هزینههای عملیاتی مشتریان کمک کند هدف اولیه این گروه است.